۱۳۹۹ دوشنبه ۵ آبان
.
اطلاعیه اداره رفاه درمورد تسویه حساب دانشجویان به صورت غیر حضوری
.

ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان گرامی به اطلاع می رساند:

با توجه به تداوم ویروس کرونا به منظور سلامتی شما دانشجویان گرامی ، انجام کلیه مراحل تسویه حساب به صورت غیرحضوری انجام می گردد.

حضور دانشجو در هیچ یک از موارد الزامی نیست و کلیه امور با تماس با کارشناسان اداره رفاه دانشجویان قابل پیگیری و انجام است.

* برای آگاهی از قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان به آدرس

مراجعه نمایید.www.swf.ir

* مدارک مورد نیاز جهت تسویه حساب با اداره رفاه دانشجویان :

1- درصورتی که در طول تحصیل از هیچ یک از امکانات رفاهی شامل وام و خوابگاه استفاده ننموده اید با کارشناس رفاه مربوط به دانشکده خود تماس حاصل نمایید تا تسویه حساب به صورت تلفنی تایید گردد.

تبصره : شماره تماس کارشناسان اداره رفاه در سایت معاونت دانشجویی و سایت آموزشی گلستان موجود است.

2- در صورتی که در طول تحصیل از وام و یا خوابگاه استفاده نموده اید نیاز است مراحل ذیل را انجام دهید:

الف. واریز اجاره بهای خوابگاه ها به صورت نقدی ( جهت آگاهی از میزان بدهی خوابگاه با کارشناسان اداره رفاه تماس حاصل نمایید . ضمن تماس و هماهنگی با کارشناس اداره رفاه ، فیش مربوطه توسط کارشناس رفاه صادر می شود و دانشجو به صورت الکترونیکی بدهی را پرداخت می نماید.

ب. لزوم پرداخت 10 درصد از کل وام های دریافتی در طول دوره تحصیل ( ضمن تماس و هماهنگی با کارشناس اداره رفاه ، فیش مربوطه توسط کارشناس رفاه صادر می شود و دانشجو به صورت الکترونیکی بدهی را پرداخت می نماید.

ج. وام ودیعه مسکن متاهلی باید به صورت نقدی پرداخت شود.

مراحل پرداخت اجاره بهای خوابگاه و 10 درصد از کل وام

bp.swf.i مراجعه به پورتال دانشجویی به آدرس

* ثبت کد ملی به عنوان نام کاربری و کلمه عبور

* ورود به مرحله خلاصه وضعیت و زدن تیک در مقطع مربوطه

* انتخاب گزینه پرداخت خوابگاه و یا پرداخیش فیش 10 درصد

* پرداخت با کارت بانکی

د. ارائه مدارک لازم شامل اصل سند تعهد محضری، حکم کارگزینی و یا فیش حقوقی ضامنین شاغل و گواهی کسر از حقوق ضامن بازنشسته.

جهت ارائه مدارک، نیاز به حضور دانشجو نیست و دانشجویان می توانند ضمن هماهنگی با کارشناس مربوطه مدارک لازم را به آدرس پستی اصفهان- خیابان هزار جریب- دانشگاه اصفهان حوزه معاونت دانشجویی اداره رفاه دانشجویان ارسال نمایند.
تاریخ:
1399/06/26