۱۳۹۹ سه شنبه ۴ آذر
راهنمای ثبت تقاضای وام دانشجویی
.

با توجه به استمرار ویروس کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و برای حفظ سلامتی شما عزیزان کلیه ی مراحل ثبت و درخواست انواع وام های اداره رفاه دانشجویان و همچنین بارگذاری مدارک و مستندات مورد نیاز برای دریافت وام، بدون نیاز به حضور فیزیکی دانشجویان انجام می پذیرد.

در ضمن به اطلاع می رساند در سال تحصیلی جاری ، وام ضروری شامل موارد زیر است: ازدواج ، قهرمان ورزشی ، وام دانشجویان استعداد درخشان ، تولد فرزند ، بیماری خاص و پرهزینه ، بیماری بستگان درجه یک ، دانشجویان توانخواه ( کم بینا ، نابینا ، کم شنوا ، معلول جسمی و حرکتی ) ، حوادث غیر مترقبه
و لذا به فاکتور خرید لوازم کمک آموزشی و یا عینک وام ضروری تعلق نمی گیرد.

جهت ثبت درخواست وام از اداره رفاه رعایت موارد ذیل الزامی است:

و ثبت درخواست وامbp.swf.ir1- ورود به پورتال دانشجویی به آدرس

2- در صورت نیاز به بارگذاری مدارک و مستندات مراحل زیر را انجام دهید:

bp.swf.ir الف : ثبت درخواست وام در پورتال دانشجویی به آدرس

ب : ثبت درخواست وام در سامانه گلستان

ج : بارگذاری مدارک و مستندات در سامانه گلستان

3- دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند و تا کنون از تسهیلات رفاهی ( خوابگاه و وام ) استفاده ننمودند مراحل زیر را انجام دهند:

الف: در صورتی که در دانشگاه های دیگر پرونده رفاهی ندارید، ابتدا در پورتال دانشجویی صندوق رفاه درخواست ثبت نام دانشجوی جدید را انجام دهید

ب: در صورتی که در دانشگاه دیگر ازتسهیلات رفاهی استفاده نمودند، درخواست مقطع جدید را ثبت نمایند.

ج : بعد از ارسال پیامک پرونده شما و یا مقطع شما تایید شد :

در سامانه گلستان درخواست وام خود را ثبت نمایید.

( ثبت شماره حساب بانک تجارت به نام دانشجوی متقاضی وام الزامی است)

ثبت شماره شبا در سامانه گلستان در زمان درخواست وام در قسمت توضیحات  با دقت کامل انجام شود.

د: بعد از ارسال پیامک تایید اطلاعات در اداره رفاه ، درخواست وام خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایید.

برای دریافت هر گونه وام از اداره رفاه دانشجویان تکمیل فرم سند تعهد محضری الزامی است. شرایط ضامن و نمونه فرم سند تعهد محضری برای دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند، به محض ابلاغ از سوی صندوق رفاه دانشجویان ، به اطلاع شما خواهید رسید.

تاریخ:
1399/07/30