۱۴۰۳ سه شنبه ۲۶ تير

تقدیر دکتر اصلانی از کارکنان معاونت دانشجویی

.

با سلام و احترام
استحضار دارید که معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان در ارزیابی سازمان دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات وفناوری در ارائه خدمات دانشجویی در نه ماموریت محوله،مورد تقدیر معاون محترم وزیر قرار گرفت و جزء دانشگاههای برتر کشور در کنار دانشگاه تهران،شهید بهشتی ،خواجه نصیر وصنعتی اصفهان محسوب گردید.این دستاورد قابل توجه و شاید بی سابقه ،حاصل تدابیر،برنامه ریزی،نظارت ،خدمت رسانی با تمام توان توسط مدیران ستادی و دوایر تابعه معاونت دانشجویی،کارشناسان فهیم وکاردان ونیروهای فنی و خدماتی شاغل در خانواده معاونت دانشجویی دانشگاه است.از این رو بر خود لازم می دانم به عنوان عضوی از این مجموعه و خادم دانشجویان، از زحمات و مسولیت شناسی همه عزیزان کمال تشکر وامتنان را داشته باشم.به امید خدمت رسانی بیشتر،سلامت ،سعادت و رستگاری همه همکاران مکرم ومعزّز.أجرکم عندالله.ان شاالله که این نتیجه با افتخار در لوح محفوظ دادار بزرگ هستی به عنوان باقیات صالحات برای شما ثبت وضبط شود.
تاریخ:
1402/11/29