۱۴۰۳ يکشنبه ۴ شهريور

.

قابل توجه متقاضیان اسکان برای نیمسال اول 1404 – 1403

در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اصفهان

به اطلاع واجدین شرایط اسکان می رساند درخواست خوابگاه ترم آینده ( مهر 1403 ) از تاریخ 10 خرداد 1403   الی 15 تیر 1403 در سامانه جامع گلستان به نشانی https://golestan.ui.ac.ir فعال است.

از این پس متقاضیان گروهی میتوانند اتاق خود را به شرط تکمیل ظرفیت اتاق در زمان درخواست تعیین نمایند. اولویت با گروهی است که زودتر اقدام نماید.

شرایط دانشجویان متقاضی اسکان برای نیمسال اول 1404 1403

1 دانشجویان دارای سنوات مجاز ( مقطع دکتری و کارشناسی 8 ترم و مقطع کارشناسی ارشد 4 ترم )

الف ) مقطع کارشناسی ورودی 1400 و ما بعد

ب ) مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1402 و ما بعد

پ ) مقطع دکتری ورودی 1400 و ما بعد

2 – تمامی دانشجویان متقاضی اسکان می بایست دارای سر ترم 14031 باشند ( مسئولیت رعایت این بند بر عهده شخص دانشجو می باشد ).

3 - مطابق با دستورالعمل‌های صندوق رفاه دانشجویان، واگذاری‌خوابگاه در هر ترم منوط به تسویه بدهی‌ های قبلی توسط دانشجو می باشد.

4 دانشجویان مقطع کارشناسی‌ می بایست برای نیمسال اول 1404 1403 بیش از 6 واحد درسی‌داشته باشند( مسئولیت رعایت این بند بر عهده شخص دانشجو می باشد )

مراحل در خواست گروهی و انتخاب اتاق در سامانه گلستان

· مرحله اول : درخواست خوابگاه

منو دانشجویی خوابگاه اطلاعات و درخواست ها درخواست خوابگاه ( ثبت درخواست و پرداخت هزینه رفاهی )

· مرحله دوم:تشکیل گروه

دانشجوئی درخواست گروهی / تکی خوابگاه درخواست درخواست گروهی خوابگاه تشکیل گروه

· مرحله سوم : پذیرش اعضا(فقط نماینده ی گروه انجام دهد)

دانشجوئی درخواست گروهی / تکی خوابگاه درخواست درخواست گروهی خوابگاه پذیرش اعضا

· مرحله چهارم : موافقت اعضا(اعضای گروه موافقت خود را اعلام کنند)

دانشجوئی درخواست گروهی / تکی خوابگاه درخواست درخواست گروهی خوابگاه پذیرش اعضا

· مرحله پنجم : انتخاب اتاق

دانشجوئی درخواست گروهی / تکی خوابگاه درخواست درخواست گروهی خوابگاه تعریف اولویت ها

نکات مهم :

· ثبت درخواست به منزله تأیید نهایی نمی باشد.

· اولویت اسکان همچون سنوات گذشته با دانشجویان روزانه و شبانه غیربومی می باشد. بررسی درخواست دیگر دانشجویان واجد شرایط ( انتقالی،سنوات مازاد، میهمان، مسافت زیر 80 کیلومتر تا شهر اصفهان ) درصورت داشتن ظرفیت خوابگاه‌ها بعد از 15 مهرماه بررسی و اطلاع رسانی می گردد.

· تأییدیه درخواست خوابگاه برای مهر1403 منوط به ثبت درخواست در سامانه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس refah.swf.ir می باشد که متعاقباً اعلام می گردد.

· طبق آیین نامه صندوق رفاه، دانشجویان ساکن خوابگاه در صورت داشتن غیبت غیرموجه یا غیبت مستمر، اداره امورخوابگاه ها می تواند در مورد ادامه سکونت دانشجو تجدید نظر نماید.

** مطابق با دستورالعمل‌های صندوق رفاه دانشجویان واگذاری خوابگاه در هر ترم منوط به تسویه بدهی گذشته می باشد.

بدیهی‌است دانشجویانی‌که درخواست اقامت را در تاریخ‌های فوق ثبت ننمایند به منزله انصراف از خوابگاه در نیمسال‌اول تلقی شده و اتاق آنها به واجدان شرایط واگذار می گردد.

اداره امور‌خوابگاه های دانشگاه اصفهان

تاریخ: